مشاوره حقوقی رایگان - جمع آوری لوله آب بدون مجوز

بعداز 4 سال از خرید باغ متوجه شدم مالک قبلی بصورت موقت به باغ همسایه اجازه داده تا از زمینش برای عبور آب استفاده کنه حالا ما اقدام به مسدود نمودن مسیر آب کردیم
و طرف رفته شکایت کرده در صورتیکه هیچ مدرکی ندارد
آیا اقدام من قانونی بوده؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در سند ایشان یا سند شما حق مجری آب برای ایشان نیست، مشکلی پیش نمیاد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالک قبلی به همسایه حق عبور داده باشد در این صورت اقدام شما ممانعت از حق محسوب می شود و در این صورت شما محکوم خواهید شد و باید به همسایه اجازه عبور آب بدهید.
ولی اگر اجازه ساده باشد می توانید مانع شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما به صرف آنچه در سوال آمده است حق چنین کاری را نداشته اید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است اذن قابل رجوع است اگر حق ارتفاق نداشته باشدبا یک وکیل مشورت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید مالک سابق بر اساسی اقدام کرده اگر در سند شما پایشان چیزی قید نشده مشکلی نیست