مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور

سلام من چند وقت پیش یک کامیون ایسوزو خریدم الان بردم تعویض پلاک گفتن شماره موتور دست کوبه ومنو فرستادن اگاهی وشماره ماشین توسیستم ثبت شده ومیگن بایدبری یه سیلندر مجاز بخری چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید و ثمن معامله را به انضمام هست ت خود استرداد کنید.
یا اینکه دادخواست مطالبه خسارت بدهید و خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تأیید فسخ مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید معامله را فسخ نموده یا با طرف مقابل توافق نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر این عیب از قبل خرید شما وجود داشته، حق فسخ فوری دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تأیید فسخ مطرح نمایید