مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام همسر من رای تمکین علیه منو گرفتن و من اعتراض زدم به حکم الان حدود 3هفته از اعتراض میگذره اما رای صادر نشده الان من قصد بازگشت به خونه رو دارم که همسرم خودشون به هیچ عنوان اجازه بازگشت نمیدن می‌خوام قانونی اقدام کنم آیا میتونم برم دادگاه و آمادگی خودمو برای تمکین اعلام کنم تا قبل از اومدن رای تجدید نظر چون می‌خوام هرچه سریعتر برگردم خونه بنا به دلایلی ....ممنون میشم جوابمو بدین و راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد بازگشت به منزل مشترک دارید می توانید اظهارنامه ارسال کنید و از طریق شعبه دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنید و اعلام کنید که قصد بازگشت به منزل مشترک را دارید

یک وکیل

اظهارنامه بازگشت به منزل ارسال و سپس روی پرونده بگذارید و دفاعیات را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله آمادگی خود را جهت تمکین اعلام نمایید
طی لایحه ای مراتب را اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بازگشت به منزل ارسال کنیدواز طریق شعبه دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنید و اعلام کنید که قصد بازگشت به منزل مشترک را دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه به زوج اعلام کنید و به موجب لایحه به شعبه تجدیدنظر مراتب را اعلام کنید