مشاوره حقوقی رایگان - سوال برای اعلام آمادگی تمکین

با سلام حدود 20 روز پیش شوهرم من را از خانه بیرون کرد و من هم به دلایلی نتوانستم فرزندانم را با خود ببرم ،
الان همسرم به هیچ صراطی مستقیم نیست هر چقدر هم میگم که من می‌خوام به زندگیم برگردم هیچ جوابی نمیدن و حتی اجازه نمیدن که با فرزندانم تماس تلفنی یا دیدار داشته باشم.
سوال من اینه که من اگه بخوام اعلام آمادگی برای تمکین کنم باید از کجا اقدام کنم و معمولا تا چه مدت پاسخ این اقدام طول میکشد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوتانید اظهار نامه از طریق دفاتر خدمات قضایی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به درب منزل مراجعه نمایید و اگر زوج ، شما را به داخل خانه راه نداد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به منزل مراجعه و به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود و اظهار نامه هم از طریق دفتر خدمات برایش ارسال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید به درب منزل مراجعه نمایید و اگر زوج ، شما را به داخل خانه راه نداد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید به درب منزل مراجعه نمایید و اگر زوج ، شما را به داخل خانه راه نداد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به منزل مراجعه و به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود و اظهار نامه هم از طریق دفتر خدمات ارسال کنید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

به منزل مراجعه و به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود و اظهار نامه هم از طریق دفتر خدمات برایش ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید به درب منزل مراجعه نمایید و اگر زوج ، شما را به داخل خانه راه نداد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید.