مشاوره حقوقی رایگان - سلام فروش موتور سیکلت بصورت قولنامه دستی

سلام
موتور هوندائی دارم میخوام بفروشم
مدارک داره اما موتور قدیمیه سندش هم بنام دوستمه ایا با قولنامه دستی فروختنش مشکل ساز نیست ، ایا با قلنام دستی و امضای شوهود وقید تاریخ تحویل بخریدار مشکل قضائی در صورت تخلف شامل بنده میشود.
باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید مبایعه نامه تنظیم کنید و در قسمت توضیحات قرارداد و یا پشت قرارداد بنویسید که شرایط را خریدار قبول دارد و حق فسخ قرارداد راندارد