مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای موتور سیکلت

با سلام من 7 سال پیش موتور سیکلتی را قولنامه ای فروختم به دلیل بیمه نداشتن نمی شد سند زد در حال حاضر پلاک به نام من هست با استعلام خلافی فهمیدم در حال تردد با پلاک من در میاندو آب هستن نه میدونم موتور کجاست نه مدرکی دارم تمام مدارک رو همون سال دادم رفته کپی کارت موتور کپی بیمه نامه و کپی برابر اصل سند محضریشو دارم ... ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
درخواست توقيف فيزيكي موتورومراتب را طي اظهارنامه رسمي دادگستري به خريدار و پليس راهور و اداره آگاهي اعلام فرماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست دستور موقت با موضوع توقیف موتور سیکلت را ارایه کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
درخواست توقیف موتور نمایید . و دادخواست فک پلاک به ثبت برسانید .

یک وکیل :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف موتور را ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موتور پلاک دارن تاریخچه پلاک را از راهور استعلام بگیرید و تقاضای فک پلاک به طرفیت آن شخص دهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به راهور مراجعه نمایید و درخواست مسدودی پلاک را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی موتور را به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با ارائه مبایعنامه تقاضای توقیف و فک پلاک موتور را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق راهور اقدام کنید اگر نتیجه نداد از طریق مراجع قضایی