مشاوره حقوقی رایگان - تعداد درست شهود تعدیل اقساط مهریه

عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوال مهمی داشتم در فرم درخواست تعدیل اقساط مهریه 4 نفر ذکر شده اما میگن تنها دو نفر از شهود رو دادگاه دعوت میکنه درسته؟ و اگر خیر و فردی یکی از 4 شهود اعلام شده رو به هر دلیلی از دست بده میتونه با خودش فرد دیگری رو ببره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
تعداد دو نفر شهود کفایت میکند در برخی اوقات قضات حتی از شهود نیز دعوت به عمل نمی اورند و با توجه به ادعای شما و طرف مقایل اظهار نظر و رای می دهند .
با تشکر سید علیرضا سیدآقایی

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بله اگر دو شهود مرد باشند بهتر است. خیر فقط شهودی که ذیل برگه راامضا نمایند باید دردادگاه حاضر شوند.