مشاوره حقوقی رایگان - کیونت پسرم را گرفتار کرده است

حدود 110میلیون تومان در 3 نوبت پسرم با عنوان کار در شرکت الف. ازم گرفت اول بانام خرید لب تاب حرفای 42میلیون تومان بعد اجاره و رهن مسکن در اسنوای شاهین شهر اصفهان 65میلیون تومان و وووو گرفت
حال من بازنشسته نمی دانم چکار کنم هم پسرم را از این شرکت غیر قانونی و خلافکار نجات دهم هم پول بی زبانم را از حلقومشان بکشم بیرون
لطفا راهنمایی و اقدام فرمائید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فعالیتشان غیر قانونی است با طرح شکایت به نتیجه می رسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پسر شما به سن قانونی رسیده است شما نمیتوانید شکایت پسرتان که واریز کننده بوده میتواند شکایت و پیگیری کند