مشاوره حقوقی رایگان - کیونت نتورک مارکتینگ لعنتی

با سلام خواهشمندم به بنده کمک کنید حدودا 3 ماه در کیونت بودم وهر کسی هم میآمد ثبت نام بزند باید یک محصولی را طبق بالا سری ها انتخاب میکردبنده 180 میلیون با دلار 45 تومنی برج 11 خرید کردم که شد 3800دلار وبا آن یه ساعت یه تور سفارش دادم که به دستم نرسید ساعت که طبق صحبت های افیسر ولیدر تا عید باید به دستمان میرسید که نرسید قیمت ساعت به دلار که انتخاب کردم 2020دلار قیمتش بود تا به الان ومن تصمیم گرفتم فرار کنم که الان 5 روز میگذرد ومن الان چی کار کنم که به پولی که از دهن ناموسم زدم رابگیرم هیچ مدرکی هم نیست جای افیس یا خوابگاه راهم تغییر دادند ومن فقط چند تا شماره خاموش ازشان دارم ومن را با شستشوی مغزی وادار به همچین کاری کردن وموضوعی دیگه من با افیسر به صرافی رفتیم و3800 دلار گرفتم بعد قرار با لیدر گذاشت افیسر وماهم پیش لیدر رفتیم که تو خیابان من 3800 دلارا بهش دادم تابتوانم ثبت نام کنم وهیچ زیرمجموعه ندارم الان من مانده ام بدون هیچ مدرکی وشرمندگی خودم جلوی خانواده عاجزانه از مشاورهای گران قدر کمک میخواهم .......

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مطابق آنچه در سوال آمده است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است و با گفتگوی متقابل می توان به موضوع اشراف کامل پیدا کرد تا از آن طریق پاسخی در خور را ارائه داد و راهگشای مساله حقوقی شما باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با مدارک و نشانی سایت و... می توانید شکایت خود را به دادسرای جرایم رایانه ای تقدیم نمایید . در صورت صلاحدید قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه با این اطلاعات اندک نمی توان اظهارنظر دقیقی نمود بدوا از طریق سایت اقدام به اخذ مشاوره تلفنی از بنده یا دیگر همکاران نمایید تا موارد لازم خدمتتان ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست شخصا یا توسط وکیل اقدام به شکایت نمایید تا بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به کارشناسی و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام درراولین فرصت مشاوره 20 دقیقه ای هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت کنیداماچون فرارکردندسخت میشه به حقتون برسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما قبل از خرید محصولات از کیونت، تحقیق کافی در مورد این شرکت و محصولات آن را باید انجام می دادید

در مورد حل این موضوع، ابتدا باید به شرکت کیونت نتورک مارکتینگ و شخص مسئول در آن شرکت شکایت کنید و درخواست بازگشت پول خود را ارائه کنید. باید تمامی اسناد مربوط به خرید شما را برای شرکت ارسال کنید تا بتوانند به درخواست شما پاسخ دهند. در صورتی که به درخواست شما پاسخ ندهند، شما می‌توانید از طریق وکیل خود به دادگاه مربوطه شکایت کنید.

همچنین، شما می‌توانید به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان حقوقی دولتی مربوط به حفظ حقوق مصرف کنندگان مراجعه کنید تا از حقوق خود دفاع کنید.