مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت نتورک مارکتینگ کیونت

با سلام و احترام
دوهفته پیش یکی از دوستان داداشم بهش زنگ میزنه میگه بیا سریک کارشرکتی با حقوق 8میلیون و باخرج ، خلاصه داداش من میرود تهران پیششون و بعد ما سه یا چهار روز زنگ میزنیم یا که جواب نمیده یا که ساعت 9 شب جواب میده میگه من سرکارم اضافه کاری کار میکنم و از من تست میگیرد وبعد یه هفته گفت قبول شدم و میخواست خانه ای اجاره کند ودرخواست 50میلیون پول بابت درخواست رهن خانه از ما طلب کرد ماهم که ندادیم و خلاصه خیلی اصرار میکرد بعد ده روز گفت من سرکار توی شرکت نتورک مارکتینگ کیونت هستم خیلی کار خوبیه ماهم که فهمیدیم هرمی هست توی گوگل درموردش تحقیق کردیم و بهش گفتیم نمیخواد کار کنی بلند شو بیا از ماه 50میلیون میخواست خیلی زنگ میزد هرموقع که زنگ میزد یک نفر پیشش بود و بهش میگفت یا که گوشی میداد دستش اخرین بار واتساپ باهاشون صحبت کردم میگفت شرکت ما قانونی هست و ... خلاصه بهش پول ندادیم و دیروز گفت اگه پول ندی خودکشی میکنم و مامانم حالش خراب شد بردمش بیمارستان و بابام هم راننده هست جاده میباشد.
من میخوام شکایت کنم که داداشم رو اغفال کردند داداشم 19 سالشه میشه کمکم کنید. خیلی ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که به عنوان سرخوشه برادر شما را به عنوان زیر مجموعه خود معرفی نموده اند و وجوهی از این حیث دریافت داشتند قابل شکایت کیفری خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع به بررسی دقیق تر نیاز است باید دید بعنوان زیرمجموعه مشغول به فعالیت است یا خیر؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅باید دید برادرتان عضو گیری کرده یانه

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اگر اطلاعاتی در خصوص اعضا و مکان فعالیت شرکت هرمی دارید موضوع را با شماره 113 وزارت اطلاعات شعبه اقتصادی مطرح کنید و از طریق مراجع قضایی اقدام به شکایت نمایید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

امکان شکایت اغفال وجود ندارد کمااینکه هنوز مبلغی هم پرداخت نکرده اید که کلاهبرداری و بردن مال مطرح شود پیشنهاد میشود مبلغ را پرداخت نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما به نظر شکایت اغفال نتیجه ای نخواهد داشت و برادر شما به سن قانونی رسیده است.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سلام...ایشان به سن قانونی رسیده‌اند و شما نمی‌توانید به جای ايشان شکایت و کنید؟