مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف یک چهارم حقوق بابت مهریه

باسلام. همسر بنده یکسال هست از طریق اجرای ثبت مهریه شو اجرا گذاشته و از حقوقم یک چهارم برداشت میکنه. الان توافق کردیم مهریه شو ببخشه. و طلاق بگیره. بعد از طلاق برای رفع برداشت یک چهارم چکار باید کنم؟ ممنونم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای ثبت می توانید پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مجازات دادن از طریق اجرایی نامه برای محل کار خود می گیرید و حقوق شما باز می گردد