مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

وقت بخیر.
آیا میتوان در دادگاه مربوط به شرب خمر نسبت به جرم انکار کرد؟
کما اینکه در کلانتری بدون هیچگونه پرسشی از مرتکب امضا گرفته شده و برگه توسط مامور کلانتری پر شده و مرتکب اطلاعی از متن اعتراف یا اقرار کتبی نداشته و در کلانتری نیز توسط وی هیچ اقراری صورت نگرفته. آیا با توجه به این اوضاع و شرایط در محضر قاضی میتوان انکار کرد و رای به نفع مرتکب صادر شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید در دادگاه انکار کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شرب خمر از جمله مواردی است که با انکار در دادگاه و دادسرا میتوان نتیجه گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع شما نیاز به گفتگوی تلفنی دارد به این صورت نمی توان پاسخ شما را دقیق و مناسب داد