مشاوره حقوقی رایگان - انکار در شرب خمر

باسلام و خسته نباشی بیست سال سن دارم من و دوستم بعلت مصرف شرب خمر به کلانتری بردن و مورد تست قرار گرفتیم و مثبت نشان داد و اگر کلانتری تست هم نمیگرفتن از وضع طبیعی نبودن مان مشخص بود مصرف الکل کردیم فردا به دادسرا ناحیه رفتیم با گزارش کلانتری وتست سنج به همراه ما دادسرا فرستادبازپرس پس ازبازجویی ازمن ودوستم پرسیدشرب خمرخوردیدمن ودوستم هردو منکر در مصرف الکل شدیم پس از صادر کردن قرار در تاریخ1402/02/12دادگاه کیفری دارم ایا برای ما جرمی اعمال خواهد شد باتشکر از وکلای زحمت کش

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به کیفرخواست صادره و دلایل اثباتی مندرج در آن دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به دلیل مصرف مسکرات حد شلاق جاری میگردد . البته در صورت اثبات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر شده و دادگاه معمولاً با تست الکل مراجع انتظامی و گزارشی که تنظیم میشه حکم به مجازات قانونی صادر می کند و انکار متهم معمولاً نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت اثبات حد شلاق جاری میگردد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع نیاز به گفتگوی تلفنی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این که پاسخ دقیق و راهگشای حقوقی دریافت کنید لازم است که کیفرخواست صادر شده مورد مطالعه و مداقه قرار گیرد تا استدلالات و مدارکی که بازپرس به آنها اشاره کرده است مشاهده شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به درصد الکل و دیگر ادله دارد باید بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است . قاضی می بایست انکار شمارا قبول نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مجازات خواهید شد لیکن میزان آن بستگی به نظر مقام قضایی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال کامل نیست
بنظر به اتهام شرب خمر به شلاق محکوم خواهید ‌‌شد
توبه نمایید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، برای شما جرمی اعمال خواهد شد. مصرف الکل در ایران ممنوع است و به عنوان یک جرم محسوب می‌شود. با توجه به گزارش کلانتری و تست سنج، دادگاه کیفری ممکن است شما را به جرم مصرف الکل محکوم کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما دفاعی جز انکارمصرف الکل ندارید معمولاً بعضی قضات با انکار طرف منع تعقیب صادر می کنند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به کیفرخواست شما دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

متاسفانه در صورت اثبات جرم به 80 ضربه شلاق حدی محکوم میشوید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگه اقرار نکنید و دلایل دیگه ای وجود نداشته باشه تبرئه میشید