مشاوره حقوقی رایگان - اعلام عدم تحویل ملک پس از قرارداد

بنده قرارداد اجاره طبقه دوم منزلم را دربنگاه فقط با گرفتن مبلغ 5 میلیون بیعانه و تحویل ملک را برای 40روز بعد در ازای گرفتن مبلغ ودیعه از مستاجر در روز تحویل امضاء نمودم پس گذشت ده روز بدلیل مشکلی تصمیم به فروش منزلم گرفتم که با هماهنگی بنگاه و ارسال پیامک و تماس تلفنی با مستاجر اعلام کردم که شماره حسابی جهت واریز تمام هزینه های کمیسیون بنگاه و عودت مبلغ بیعانه اعلام کنه تا قرارداد را فسخ کنیم ولی ایشان امتناع میکنه و اصرار بر اجرای قرارداد داره لطفا راهنمایی بفرمایید ازآنجایی که من هنوز ودیعه را نگرفتم درضمن من 30روز قبل از تحویل ملک به ایشان اعلام کردم عدم تحویل چه عواقبی برایم دارد
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون قرارداد منعقد شده است باید‌ بدان متعهد و متلزم باشید وگرنه باید با مستاجر توافق نمایید
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قراردادی که تنظیم شده باید عمل بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد اجاره عقدی لازم است و به محض امضا اجاره نامه توسط طرفین محقق می‌شود و باید بر اساس آن عمل شود مگر اینکه طرفین توافق کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرار داده شما باید مطالعه شود اما باید مطابق آن عمل گردد