مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره مغازه از طرف موجر

سلام وقت بخیر
ما مغازه ای رو اجاره دادیم به یک املاکی ایشون اول معامله گفتن برای گرفتن جواز کسب باید قرارداد پنج ساله باشه و ما سادگی کردیم و پذیرفتیم و از طرفی قرار شد پایان هر سال مبلغی به اجاره و پول پیش اضافه کند ولی ایشون در اجاره نامه شرط کردن که این مبلغ باید طبق نظر اتحادیه باشد و ما حالا که یک سال از قرارداد می‌گذرد متوجه شدیم که بسیار ضرر کردیم چون ارزان‌تر اجاره دادیم و اینکه نمی‌توانیم زیاد اجاره را افزایش دهیم و از طرفی قرارداد پنج ساله هست
حالا من سوالم این هست که راهی وجود دارد که ما بتوانیم این قرارداد اجاره را فسخ کنیم با توجه به این که در اجاره نامه ذکر شده که به موجب اقاله می‌توان فسخ کرد
از آن جایی که اطمینان داریم که مستاجر حاضر به فسخ نیست راهی وجود ندارد که ما فسخ کنیم ممنونم از شما

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

عقد اجاره از عقود لازم است یعنی طرفین حق برهم زدن آن را ندارند مگر به موجب حق فسخ
با توجه به توضیحاتی که دارید متاسفانه راهی ندارید به جز تحمل مستاجر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن اجاره نامه باید بررسی شود