مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

یک ماه پیش من یه ماشین معاوضه کردم. خودم ساوه میشینم با اون کسی که معاوضه کردم تهران میشینه. ماشینی که به من داد با هم بردیم پیش بچه محل خودش کارشناسی رنگ کارشناسی کرد و گفت وفلان جاش رنگه اینجور چیزا. ولی من بعد یه ماه خواستم ماشینو بفروشم گیربکس ماشین خرابه روغن کم میکنه شاسی عقب ضربه خورده. کاپوت برگشته روی سقف. هیچکدوم اینارو به من نگفته چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تایید فسخ مطرح بفرمائید
قرارداد مستلزم بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت این مسأله اقدام به فسخ قرارداد کنید اول یک اظهار نامه بفرستید و بعد اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.