مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

برای شخصی ک درگیری فیزیکی داشته ضامن شدم و همینکه زمان اجرای حکم فرارسیده پنهان گردیده است و تنها دارایی اش یک واحد منزل مسکونی ست ک با فروشنامه عادی خریداری نموده و دارای سند مالکیت نیست ایا میتوانم منزل مذکور را توقیف کنم سایرراه های احتمالی ک میتوانم اقدام کنم کدامند ممنون ازز حمات شما وکلای زحمت کش سرزمینم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید شخص مورد نظر را پیدا کنید و به شعبه معرفی کنید.
می توانید به شعبه مراجعه کنید و حکم جلب بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ به شعبه مراجعه کنید و حکم جلب بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید به شعبه مراجعه کنید و حکم جلب بگیریدو

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به شعبه مراجعه نمایید و حکم جلب ایشان را بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه تلاش های شما برای یافتن و معرفی مکفول به اجرای احکام به نتیجه نرسد باید وجه الکفاله یا وثیقه سپرده شده را به دادگاه تادیه نمایید و سپس برای مطالبه آن علیه مکفول دادخواست بدهید ضمن دادخواست مطالبه می توانید تامین خواسته کرده ملک را توقیف نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به شعبه مراجعه کنید و حکم جلب بگیرید