مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت متهم با وجه نقد

سلام وقت بخیر من چند روز پیش در دادگاه ضامن یک پرونده شدم که مبلغ ضمانت 100 میلیون تومان بود میخواستم بدونم در صورت حاضر نشدن متهم در دادگاه چه مدت من فرصت دارم تا متهم رو معرفی کنم و این که بعد از معرفی متهم آیا ضمانت من برداشته میشه و اگر حضور پیدا نکرد اون مبلغ ضمانت به چه صورت باید پرداخت بشه یک جا یا به صورت قسط بندی؟

پاسخ ها :

اعظم حسن آبادی

سرکار خانم اعظم حسن آبادی :

سلام یک ماه مهلت دارید طرف را حاضر کنید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

1 ماه
و در صورت عدم حضور 100 میلیون دریافت خواهد شد
یک جا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یک ماه از زمان ابلاغ شما باید متهم را حاضر و تسلیم نمایید
و بعد از گذشت یک ماه مبلغ قرار کفالت از شما اخذ خواهد شد
و در صورت عدم پرداخت مبلغ وجه الکفاله ، اموال و حساب بانکی شما توقیف خواهد شد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در صورت عدم حضور متهم به شما یک ماه فرصت داده میشود تا مهم را حاضر و ضمانت را بردارید. در غیر اینصورت اموال و حسابهای شما به میزان ضمانت مسدود و توقیف میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا به شما ابلاغ می شود که متهم را احضار کنید اگر احضار نکردید وثیقه ضبط می گردد و در صورت معرفی وی یا برائت وثیقه منتفی می شود البته ممکن است لازم باشد چند بار در جلسه حاضر شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام یکماه فرصت معرفی دارید و اموالتان توقیف میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک ماه جهت حاضر نمودن متهم وقت دارید و اگر متهم را تحویل دادید میتوانید از قید ضمانت آزاد شوید و در صورت عدم تحویل متهم به شکل یکجا وجه‌الضمانت دریافت خواهد شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. یک ماه. درصورت عدم معرفی متهم وثیقه اخذ میگردد.