مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با فیش حقوقی

سلام از عمه ام شکایت شده تو برگه ابلاغیه نوشته علت حضور اتهام انتسابی (توهین - مزاحمت تلفنی) نسبت به همسرش و گفته ضامن باید باشه با خودت بیاری. میخاستم بدونم من اگر ضامن بشم با فیش حقوقی ، چه مشکلاتی برای من پیش خواهد آمد. و آیا بجای ضمانت با فیش حقوقی نمیشه مبلغی رو به ضمانت گذاشت؟ این مبلغ چقدره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم زمانی که شخصی ضامن می شود هر زمانی که مرجع محترم متهم را بخواهد ضامن موظف است  متهم را به مرجع قضایی ببرد بله می توانید به جای ضمانت وجه نقد بگذارید مانعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما ضامن متهم شوید باید هر زمانی که متهم را دادگاه احضار کرد باید در دادگاه حاضر بشه و اگر حکم به محکومیت وی صادر بشه باید خودشو معرفی کنه و اگر خودشو معرفی نکند به شما ابلاغ میشه تا ظرف بیست روز متهم را معرفی کنید که اگر به هر دلیلی حاضر نشه و یا متواری بشه به میزانی که ضمانت کردید از حقوق شما کسر می شود و مشکل خاصی پیش نمیاد. و از طرفی میزان مبلغ جهت ضمانت اینگونه پرونده مبلغ زیادی نمیشه و توجه داشته باشید اگر متهم حاضر نشه شما می توانید حکم جلب وی را بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکل خاصی پیش نمی آیدهر وقت لازم بود و ابلاغیه برای متهم بیاید باید حاضر شود و اگر حاضر نشد به ضامن ابلاغ می‌شود که وی را حاضر کنید اگر حاضر نکنید مبلغ ضمانت از فیش حقوقی کسر میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کفیل صرفا تعهد می کند که متهم را هر زمان مقام قضایی احضار کند حاضر نماید .

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام علی الاصول مشکلی ایجاد نمیشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

این وثیقه یک نوع تامین هست برای الزام متهم به حضور در دادسرا و دادگاه و برای تمامی متهمین صادر میشود. اگر تامین سپرده نشود متهم جلب میشود، بنابراین اگر میخواهید ضامن شوید حتما به ایشان بگویید در تمامی جلسات حضور پیدا کنند وگرنه حقوق شما به میزان محکومیت احتمالی توقیف میشود ضمنا بعد از صدور حکم محکومیت هم اگر ایشان جزای نقدی را پرداخت نکنند از حقوق شما یرداشت میشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کفیل تعهد می کند که متهم را هر زمان مقام قضایی احضار کند حاضر نماید .