مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تقسیم ارث

درود بر شما مشاور گرامی...
پدرم فوت کرده، گواهی حصر وراثت گرفته شده, میخوام برای تقسیم ارث اقدام کنم اطلاعاتم در این حده که باید برای مالیات بر ارث به دفاتر مالیاتی مراجعه کنم.
سوالم از شما: از مراجعه به دفاتر مالیاتی تا پایان کارم چقدر زمان میبره و همینطور چقدر هزینه؟ و اینکه ایا مراحل دیگه ای هم هست؟ اگر امکانش هست مراحل رو برام توضیح بدهید و زمان هر مرحله رو.
باسپاس از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پرونده مالیاتی بستگی به میزان اموال پدر و استعلامات لازم و پاسخی که باید داده شود و کارشناسی های لازم دارد , پس از اتمام کار دارایی میتوانید نسبت به تتظیم سند به میزان سهم الارث و یا فروش سهم خود اقدام کنید .