مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج‌ بعد از 2 سال

سلام وقت بخیر اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید من 2سال با خانمم زندگی مشترک داریم اما به مشکل خوردیم مهریه گذاشته اجرا 6ماه ازش خبری ندارم قبل از عقد مادر خانمم بهم گفت دخترم باکره نیست تو بچه کی پسر همسایه بکارتش رو ازش گرفته قسمم داد بخاطر ابروشون چیزی نگم و گفت مهریه رو بعد از عقد می‌بخشیم اما نبخشیدن من اتفاقی شک کردم چون شناسنامه المثنی داشت از ثبت احوال با رشوه دادن فهمیدم که قبلاً عقد کرده با کسی الان باید چه کار کنم ترخدا راهنمایی کنید ممنون بخدا خاطرم بهترین وکیل بگیرم فقط به حقم برسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید و در توضیحات خود اعلام کنید که تازه متوجه شده اید که زوجه قبلا ازدواج کرده بود و این موضوع را در زمان ازدواج اعلام نکرده بود و از طرفی دوشیزه نبوده است.
جهت تنظیم دادخواست بهتر است به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا دادخواست توسط وکلای سایت تنظیم شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الان فقط میتونی دادخواست الزام به تمکین بدهی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تدلیس در نکاح فوری ست شما بعد از 2 سال نمی توانید به این استناد نکاح را فسخ کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نیاز به صحبت تلفنی و توضیحات و بررسی بیشتر دارد