مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کاری

با پسری از خودم کوچکتر ازدواج کردم که مجرد بود ولی از بیوه بودن من خبر داشت ازدواج اولم ولی من یک ازدواج دیگر و یک صیغه هم داشتم از از آن پسر پنهان کرده بودم ولی فهمیده و کار ما به طلاق کشیده دستم به مهریه میرسد از من شکایت کرده به خاطر پنهان کاری

پاسخ ها :

یک وکیل

بله در صورت نزدیکی با همسرتون بعد از عقد مهریه ثابت و طلاق تاثیری در مهریه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند با عنوان فریب در نکاح از شما شکایت کند و از طرفی می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد که در این صورت در صورت اثبات نه تنها به شما مهریه تعلق نمی گیرد بله به مجازات قانونی نیز محکوم خواهید شد.
بهتر است با هم توافق کنید