مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام خسته نباشید بنده یه سوال دارم
خواهر زاده بنده چندهفته پیش مزاحم خانمی شده در واتساپ با شماره مجازی تو چت هاشون با اون خانوم چون خانوم فوش داده خواهر زاده منم عصبی شده فوش و تهدید کرده اونو طبق حرفایی که خواهر زادم زده یه شارژ هم برای اون خانوم فرستاده و الان اون خانوم طبق همون کد شارژ میخاد شکایت خواهر زاده من رو بکنه میشه راهنمایی کنید چکار کنیم خواهر زادم پسر خوبیه نمیخام پاش به زندان و اینا باز بشه
چطور دفاعیه ای بکنیم ؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکل خاصی پیش نمیاد
می تواند اکانت خود را حذف کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر دو مرتکب جرم شده اند باید بررسی شود
اصولا مجازات آن جزای نقدی است
اما چند نکته
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اکانت خود را حذف کند و با ان شخص ارتباطی نداشته باشد خود به خود حل میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متن پیام ها چه در با حذف اکانت قابل دستیابی نیست. اکانت خود را دیلیت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اکانت خود را پاک کند و در صورت تشکل پرونده قضایی اتهامات را انکار کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به متن توهین و تهدید دارد و اینکه اثبات بشود یا خیر همچنین سوء سابقه خواهر زاده داشته باشد یا خیر در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید.