مشاوره حقوقی رایگان - یکی از ورثه اقدام به گرفتن سند زراعی برای زمینی که شرایط مسکونی را دارد گرفته من چکار کنم

ما نه خواهر و برادر هستیم که چهار برادر و پنج خواهر و یکی از خواهران اقدام به گرفتن سند زراعی برای زمینی که توانایی برای مسکونی را دارد اقدام نموده و ما برای گرفتن سند مسکونی نیاز به ساختن دیوار هست و چون متراژ زمین 1300متر مربع میباشد خواهران و برادران اعلام کردند که در حال حاضر بودجه ای برای این کار نداریم و یکی از خواهران اقدام به گرفتن سند زراعی کرده و چون زمین مجاورش هم زراعی هست در آینده تغییر کاربری برایمان سخت خواهد شد آیا می توانیم از اقدام خواهرامان جلوگیری کنیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمیتوانید مانع اقدام حقوقی سایر شرکا شوید