مشاوره حقوقی رایگان - عبور نهر عمومی از داخل باغ شخصی

اینجانب یک باغ شخصی خریدم در داخل طرح هادی روستا که یک نهر عمومی از دو ضلع آن میگذرد ( داخل باغ ) ( در سند خرید من ذکر شده) اون طرف نهر به فاصله حدود 1 متر دیوار قدیمی دارم که مرمتش کردم . مسیر خروج نهر آب از باغ من از زیر یک دیوار رد میشه بغل دیوار را خراب کردم و یک درب ورودی کار گذاشتم حالا چندتا از بهره برداران مدعی شده اند که شما باید نهر را آزاد کنید و کنار نهر دیوار بکشید و کوچه باغش کنید تا ما رفت و آمد داشته باشیم در حالی که قبلاٌ اینجا راه عبور و مرور نداشته و من درب را گذاشته ام . چکار میشود کردم میتونم اجازه عبور و مرور را ندم یا اینکه فقط به آبیارها کلید بدم برای رفت و آمد ؟ لازم به ذکر است که مجوز از بخشداری گرفتم و داخل باغ 100 متر بنا دارم و رفت و آمد بی دلیل روستایی ها باعث آزار و اذیت خانواده من میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق عبور نداشته اخذ می‌توانید مانع از عبور آنها شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نداشتن حق عبور می بایست حقی برای ایشان در نظر گرفته شود