مشاوره حقوقی رایگان - غصب مال مشاعی وراث قبل تحریرترکه

سلام ؛پدرم3ساله فوت شده بازنشسته ناجابود بعدازفوت مادرم زن گرفت بعدازمدتی زندگی با زن دوم بیمارشد وکالت فروش 500مترزمین رابه این زن میدهدبابت کلیه مطالبات حتی مهریه14 سکه واززنش تعهدنامه گرفته که ازپدرم طلبی ندارد لذا وقتی که پدرم ازبیمارستان مرخص شده نامبرده قفل منزل پدرم را عوض کرده وتمام اموال منقول وغیره منقول راغصب کرده پلیس110گزارش کرده حتی مدارک پدرم ماوراث هردادخواست یا رای درمورد این زن گرفتیم بدلیل مهریه که دین ممتازه است نتوانستیم کار خاصی انجام دهیم برای تقسیم ترکه نشد رای گرفتم برای تصرف ملک تجدیدنظر ردشدفقط خانه پدر را پلمب کردیم این مهریه شده پیراهن عثمان راهنمایی کنی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده و مدارک و ارای دریافت شده مطالعه شوند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود.
در صورت فوت زوج زوجه می تواند مهریه خود را از اموال متوفی مطالبه کند که در این صورت اول باید مهریه از اموال متوفی پرداخت شود بعد اگر اموالی ماند بین وراث تقسیم می شود که در این صورت باید د از پرداخت دیون یک هشتم اموال به زوجه می رسد و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر فرزند دختر می باشد.
توجه داشته باشید شما نیز می توانید به عنوان ورثه مادرتان مهریه وی را مطالبه کنید.