مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش

سازنده ملک اینجانب بدون مالکیت و بدون رعایت شرط پیش فروش، اقدام به پیش فروش کرده بود، در دادگاه ابطال پیش فروشها (بدوی) رای به ضرر بنده صادر شد و پیش خریداران مصمم شدند که در دادگاه تجدید نظر هم قطعیت حکم را بگیرند. سازنده هم بی پاسخ و فراری بود. من به اجبار و اکراه از ترس از دست رفتن مال، با مبلغی توافقی از آنها رضایت نامه گرفتم و پیش فروش ها را زودتر از رای دادگاه تجدید نظر، فسخ کردم، اما حالا در تجدید نظر کلیه پیش فروش ها از منظر دادگاه باطل اعلام شد.
آیا امکان استرداد آن مبالغ را با شکایت بر علیه آنها دارم ؟ چون هیچ متنی دال بر رضایتمندی من ندارند و من از ترس تایید رای دادگاه بدوی، به اجبار اقدام به این عمل کردم.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما به عنوان شخص ثالث اقدام به پرداخت دین نموده اید لذا جهت مطالبه باید به سازنده مراجعه نمایید