مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه فروشنده منزل

من یک خانه رو خریدم و سندم به نامم خورده هنگام قول نامه دو ماه از من فرصت برا تخلیه خواست الان تخلیه نمیکنه باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابقه قراردادتان در دادخواست تخلیه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فروسنده متصرف است باید دادخواست تحویل مورد معامله را تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده ملک تحویل گرفته شده می توانید به خاطر مهلتی که داده اید و به جهت اتمام مهلت می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
اگر ملک را تحویل نگرفت آید می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.