مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه و سند بنام زدن

درود. چهار ماه قبل خونه خریدم قولنامه ای در بنگاه دوسوم پولم واریز کردم داخل قولنامه خرید، دوماه فرصت تخلیه دادم و بقیه پول زمان تخلیه و سند بنام زدن پرداخت کنم ولی الان فروشنده خونه تخلیه نمیکنه چکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بعد از پایان مهلت اجاره دادخواست تخلیه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس قولنامه درخواست تخلیه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم و در زمان اجرای حکم با دستور دادگاه مبلغ را پرداخت و رفع توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مطابق قرارداد درخواست تخلیه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر توقیف قبل از خرید و مبایعه شما باشد به نحوی فروشنده مرتکب جرم مداخله در اموال توقیفی شده و ممکن است شما نتوانید ملک را از توقیف خارج کنید بنابراین توصیه می کنم ضمن شکایت کیفری از فروشنده با طلبکاری که ملک را توقیف کرده است مذاکره کنید اگر فروشنده تحت فشار قرار گیرد و قبول کند مبلغ الباقی ثمن بابت رفع توقیف پرداخت شود به نفع شماست طزح دعاوی دیگری مثل الزام به تنظیم سند یا خلع ید کمکی به شما نمی کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تکراری است پاسخ داده شد