مشاوره حقوقی رایگان - تجمع ٧-٨ نفر اقا جلو درب ورودي مجتمع مسكوني

با سلام و عرض ادب. ايا ميتوان بر عليه اقاياني ( حدود٧-٨ ) نفر كه هيات امنا هم جزء همونان و هر روز از ساعت ٥ عصر تا ١٠ شب جلو درب ورودي و نگهباني مجتمع بي هدف تجمع ميكنن و نواميس مردم رو ديد ميزنن شكايت كرد؟ عنوان و لايحه شكايت چي بايد باشه ؟
اين مساله بشدت اذيتم ميكنه و درست مقابل پنجره خونه من ميشينن . دو بار هم ازشون خواستم كه اجتماع نكنن ولي گفتن به تو مربوط نيست . به ١١٠ شكايت كردم اومدن صورتجلسه كردن رفتن بي نتيجه حال چه بايد بكنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

ساکنین مجتمع های آپارتمانی باید براساس قوانین و مقررات آپارتمان نشینی نظم عمومی و رعایت آسایش دیگران را مراعات کنند و اگر ساکنین موجب سلب آسایش یا مزاحمت برای دیگر ساکنین گردند شما میتوانید علیه آنها شکایت کنید .

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
درصورتی که دراین تجمع ها با الفاظ وحرکات به زنان واطفال تعرض ،توهین ویا مزاحمتی صورت گیرد عمل ایشان جرم وقابل شکایت میباشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توان تحت عنوان مزاحمت شکایت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای شما مزاحمتی دارند می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
صرف نشستن جلو درب مجتمع ممکن است که از نظر دادگاه مزاحمت نباشد