مشاوره حقوقی رایگان - سرقت پس از باز گذاشتن درب پارکینگ توسط همسایه

با سلام
با چک کردن دوربین‌های مدار بسته متوجه شدم که همسایه بی احتیاطی کرده و درب پارکینگ را باز گذاشته متاسفانه از پارکینگ سرقت شده است...برا شکایت از همسایه به شورای حل اختلاف مراجعه کنم یا دادسرا یا اینکه شکایتم را ضمیمه پرونده سرقت کنم و به کلانتری ارائه دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما پرونده سرقت را پیگیری کنید در صورتی که نتوانستید سارق را پیدا کنید می توانید علیه مقصر طرح دعوی کنید و خسارت خود را بگیرید.