مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام. من 6 سال پیش درخواست طلاق دادم و قبل دادگاه رفتن همسرم منو راضی به برگشتن کردن و من برگشتم، الان دوباره میخوام درخواست طلاق بدم، چیکار باید کنم هیچ مدارکی همراه خودم ندارم، ایا بدون مدارک میشه کاری کرد، ایا پرونده بنده بعد 6 سال هنوز تو دادگاه وجود داره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده طلاق شش سال پیش را نمی توانید پیگیری کنید.
زن جهت طلاق باید دلیل داشته باشد و بدون دلیل اگر دا‌دخواست بدهید دعوای وی رد میشه و نتیجه ای نخواهد داشت.
شما بهتر است جهت طلاق با زوج توافق کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید مجدد اقدام کنید و دادخواست طلاق بدهید و باید بتوانید دلیل قانع کننده برای طلاق ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد. باید دادخواست مجدد ثبت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید ببینیم دلیل طلاق شما چیست به چه چیزی میخواهید اعتراض کنید از چه چیزی ناراضی هستید که بتوان روی آنها اصرار شما را اثبات کرد به این صورت که نمی توان پاسخ داد نیاز به مشاوره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رضایت نداده باشید در بایگانی راکد وجود دارد
اقدام بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مجدد طرح دادخواست نمایید زوجه جهت طلاق باید عسر و حرج اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط دوازده گانه موجود در عقد نامه را دارا نیستید میتوانید برای طلاق توافقی اقدام کنید. در نظر داشته باشید دارا بودن یکی از شرایط کافی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آن پرونده قابل مفتوح شدن نیست و باید مجددا دادخواست طلاق خود را با ادله و دلایل جدید ارائه نمایید