مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح

با شخصی راجع به دعاوی حقوقی و اتمام آن صلح کردیم و من مبلغ 120میلیون به او دادم که 80 میلیون آن بابت نقشه های ساختمان بود و اکنون نقشه ها را به من تحویل نمی دهد و می گوید من صلح کرده بودم بر اساس طرح پیشنهادی خودم برات نقشه میکشم ولی طرح او را شهرداری قبول نکرد آیا میتونم دادخواست ابطال یا فسخ صلح را بدم. 80میلیون سرم کلاه گذاشته. چکار کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام موضوع شما نیاز به بررسی ماهوی و شرایط صلح دارد اگر ایشان شرایط را نقض کرده باشد اکان برهم زدن صلح بنا به شرایطی فراهم است اما اگر صلح بر مبنای طرح پیشنهادی باشد نفذ و پابرجاست
پیشنهاد می کنم برای نیل به هدف حتما نسبت به استخدام وکیل اقدام و پرونده را به صورت کامل به سمع و نظر ایشان برسانید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترم در این خصوص تماس حاصل نمایید

اميد علي  حميدي پارسا

جناب آقای اميد علي حميدي پارسا :

سلام . اگر صلح نامه ای نوشته شده بایستی متن آنرا ملاحظه کرد