مشاوره حقوقی رایگان - تبانی برای بردن مال غیر

باسلام. همسر سابقم وکالتنامه ی فروش ماشین از من داشت. من وقتی ازش جدا شدم اظهاریه زدم ک خودم ماشین روفروختم ووکالتنامه ی شما ارزش قانونی نداره. اما ایشون ماشین روتحویل نمیداد. من حکم توقیف ماشین رو گرفتم وماشینو ب خریدار دادم. همسر سابقم بادوستش تبانی کرد و قولنامه سوری درست کرد و دوستش از من ب جرم فروش مال غیر شکایت کرد. ک رأی به نفع من صادر شد و تو حکم اومده که قولنامه بینشون واقعی نیست. الان من میتونم ازشون ب جرم تبانی برای بردن مال غیر شکایت کنم؟؟ از بنگاهی که قولنامه ی صوری رونوشته و کسیکه ب عنوان شاهد ومطلع رفته دادگاه هم میتونم شکایت کنم؟ اگر میتونم شکایت کنم مجاراتشون چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول قابل شکایت است را هم در نظر داشته باشید که جعل سند رسمی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان جعل و استفاده از سند معجول شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عنوان صحیح مجرمانه کلاهبرداری است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول قابل شکایت کنید.