مشاوره حقوقی رایگان - جعل یا کلاهبرداری

برادرمن یک وام به اسم خودشون گرفتن ایشون کارگاه صنعتی دارن وضامنین برادرم : شریک کاریش و مادر دوست شریکشون هستن برادر من به عنوان خریداروپسرخانم به عنوان فروشنده که میلگرد تحویل بدن هستن بعدازاینک کارهای وام درست شد پسراین خانم که آقای «ر»هستن چون در کارگاه برادرم وشریکشون رفت و آمد داشته مهری ساختن که آدرس کارگاه و شماره تماس برادرم وشریکشون رونوشته روش ویک فاکتورجعلی درست کردن به خط وامضاخودشون به عنوان فروشنده میلگرد و بدون اینکه برادرم وشریکشون خبر داشته باشن به بانک ارایه میده وتاپول وام روبگیرن وچون حساب خودش مسدودبودآقای«ر»پول روبه حساب برادرزاده خودش واریز می‌کنه بانک. الان نه پول روپس میده ونه میلگردرو برادرم شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری و تبانی برای بردن مال غیرشکایت کردن از برادرزاده وخودآقای «ر»,واقای «ر»درآگاهی اعتراف کردن که فاکتورروخودشون نوشتن ووپول درتصرف ایشونه وبرادرزاده اظهاربی اطلاعی میکنه ولی متاسفانه در دادگاه قاضی این شکایت روقبول نکردن الان برادرم باچه عنوانی ازآقای «ر»شکایت بایدبکنه که قاضی قبول کنه ؟واینکه حقوقی هم شکایت کردن برادرم مبنی براستردادبیع «میلگرد»متاسفانه قاضی دادگاه حقوقی هم رای داده چون قراردادی بین دو طرف نبوده مبنی براستردادبیع به صرف فقط فاکتور معامله استردادبیع محسوب نمیشه ورای بی حقی برادرم دادن میشه راهنماییم کنیدباچه عنوانی حقوقی وکیفری شکایت کنن تاموردقبول قاضی باشه ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

موضوع شما نیاز به بررسی دارد چون دو قاضی پرونده مخالف با نظرات شما رای دادن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و مستندات شما بررسی شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید تمامی آرا و مدارک اعم از فاکتورها و واریزی های بانکی و غیره را ملاحظه تا ببینم اعتراض بهتر استذیا اقامه دعوی جدید و صحیح

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بابد شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید
و درخواست کارشناس رسمی دادگستری را نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
آرای دادگاه ها و مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است