مشاوره حقوقی رایگان - زمین

زمینی در شهر پیشوا خریدم ب متراژ 84 متر اطراف من ساخته شده و امتیاز هم دارن اما شهرداری به من مجوز ساخت نداده میگه فضای سبزه تکلیف بنده چیست؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

قراداد باید دیده شود اگر از خریدار قبلی شرط کرده باشین میتونین فسخ کنین واگر هم شرطی نکرده باشین وجه ارزشی زمین رو از شهرداریاخذ کنین

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از شهرداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله در طرح بوده است می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید و ثمن معامله طبق نظر کارشناس و به نرخ روز استرداد کنید.
در صورتی که در زمان معامله از وضعیت ملک اطلاع داشته باشید مطالبه ثمن معامله به نرخ روز ممکن نیست.