مشاوره حقوقی رایگان - زمین چسبیده به بافت روستا

سلام قطعه زمینی دارم به مساحت 450 متر چسبیده به بافت در روستا با فاصله کمتر از 100 متر آیا می تونم اجازه ساخت بگیرم؟ از کجا باید اجازه گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک و جهاد کشاورزی رجوع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در حالت عادی شما برای زمین های بیرون بافت نمی توانید محصور سازی انجام دهید نمی توانید ساخت و ساز انجام دهید و نمی توانید جواز ساخت یا سند تک برگ بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و درخواست پروانه ساخت بدهید تا مشخص گردد که آیا زمین در طرح هادی میباشد یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در بافت روستا نیست از شهرداری باید مجوز بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق شهرداری و یا دهیاری آن منطقه پیگیری کنید و استعلام کتبی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر مادامی که کاملا در بافت نمی باشد نمی توانید مجوز ساخت بگیرید