مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط اداره راه

سلام و خسته نباشید. من یه قطعه زمین در حریم 38 متر دارم و با گذشت 20سال میخوام در حریم 22.5 مجوز ساخت بگیرم که اداره راه موافقت نمیکنه چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی اسناد مالکیت شما است

و با شرایط خاصی مطالبه بهای اراضی وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قوانین ارگان مربوطه را رعایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره راه موضوع را پیگیری کنید

یک وکیل

پاسخ به سوال شما نیاز به توضیح بیشتر دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفتر فني استانداري مراجعه نماييد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.