مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام خدمت وکلای عزیز و محترم سایت دادراه
اساتید من یه سوال مهم داشتم. برج هشت پارسال در پادگان سپاه محکومم کردن به شروع به سرقت که اصلا بابت یک اتفاق الکی این محکومیت شکل گرفت و هیچ چیزی سرقت نشد و بنده به دادسرای نظام رفتم و محکومم کردن به دوسال تعلیق و در صورت تکرار سرقت در این دوسال تعلیق مبلغ بیست و هفت میلیون تومان جریمه و حبس
که در کنار این حکم مبلغ چهار میلیون تومن هم بابت این سرقت ازم پول گرفتن که پرداخت کردم و کلا حبس نرفتم حالا عرض بنده این است که من الان سو پیشینه دارم یا خیر یعنی میتوانم در شرکت خصوصی مثل ... استخدام شوم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده را

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بله محکومیت تعلیقی هم شامل سابقه کیفری مشود