مشاوره حقوقی رایگان - آیا باید واحد ضمانت را به اجرای احکام معرفی کنیم؟

سلام. شخصی بابت پرداخت مبلغی، یک واحد آپارتمانی را در دو قرارداد ضمانت گذاشته، الان این شخص محکوم شده، آیا باید این واحد را به شعبه اجرای احکام معرفی کرد؟ و اگر این واحد را بعد از تعهد ضمانت فروخته باشد چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور
سلام.لطفا توضیح بیشتری بدهید یا برای راهنمائی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد