مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت نزدن سند توسط فروشنده در تاریخ مقرر

سلام. تاریخ زدن سند آپارتمان در مبایعه نامه1400/3/1می باشد و برای تاخیر زدن سند، روزانه مبلغ 100000تومان مقرر شده است.اگر در تاریخ مذکور گواهی عدم حضور فروشنده توسط خریدار از دفتر اسناد رسمی گرفته نشده باشد آیا میتوان قانونا در زمان زدن سند، خسارت دیرکرد زدن سند را از فروشنده درخواست کرد.
و چون هنوز مشخص نیست چه تاریخی سند زده خواهد شد آیا میتوان اکنون برای گرفتن عدم حضور فروشنده و دریافت خسارت پیگیری قانونی کرد. با سپاس

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

شما میتوانید دادخواست الزام به انتقال سند و مطالبه خسارت تاخیر را از زمان انجام تعهد تا صدور رای ، از دادگاه و یا الزام به انجام تعهدات رو به دادگاه ارایه بدید . برای مطالبه خسارت تاخیر هم هنر آنچه که در قرارداد توافق نمودید ملاک هست و فرقی نمیکنه که گواهی عدم حضور گرفته باشید یا نه ، البته این نکته حایز اهمیت است که اگر فروشنده گواهی عدم حضور گرفته باشد یا اظهارنامه برای شما فرستاده باشد و شما عمل نکرده باشید در اینصورت تعلق نخواهد گرفت .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید و خسارت تاخیر خود را نیز مطالبه کنید
بعد از اخذ پایانکار می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نیز بدهید البته ضمن دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نیز بدهید ولی به نظر دادگاه الزام به تنظیم سند را قبل از صورتمجلس تفکیکی قبول نمی کند.