مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ساختمان

بنده دوماه پیش یه واحد خریداری کردم که تو سند تک برگ و سند دفترخانه پارکینگ شماره 2 ابعاد هم نوشته شده است الان مدیر ساختمان میفرمایند واحدی که شما خریدین پارکینگ ندارد ما برای اینکه به حقمون برسیم از کدوم نهاد و ارگانی برای خواسته مون شکایت کنیم تو سند زده پارکینگ شماره 2 به مساحت 12/50 و درضمن شماره گذاری پارکینگ چه جوری انجام شده

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ذکر دقیق پارکینگ با مشخصات حدودی شمالا شرقا عربا در سند با طول مساحت قید شده همچنین از فروشنده مدارک تفکیکی ساختمان را بخواهید