مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش ارتش

باسلام خدمت مشاوران این سایت
بنده کنکور نیروی دریایی رو دادم قبول شدم بعداً داخل سایتش نوشته بود قبول شدی در تاریخ فلان بیا تهران. بعد من رفتم تهران و داخل همه تست ها قبول شدم
پس از چند روز زنگ زدن گفتن بیا برا تست ورزش در صورتی که من اون تست رو داده بودم
بعد رفتم واینبار تست رو با نمره خوبی قبول شدم بعد داخل سایت که امروز نگاه کردم زده شما رد شدی در صورتی که من از خیلی افراد اونجا بهتر بودم همه اونا قبول شدن غیر از من حالا نمی دونم چیکار کنم بچه شهرستان هم هستم.اصلا از موقعی که فهمیدم رد شدم همه شاخ درآوردن

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان اعتراض وجود دارد، اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا مراجعه کنید در صورتی که رد شدی می توانی اعتراض کنی