مشاوره حقوقی رایگان - گزینش ارتش

سلام میخواستم بدونم اگر کسی توی آزمون گزینش ارتش (معاینه پزشکی ، مصاحبه) رد بشه آیا امکانش هست دوباره سال بعد تو آزمون شرکت کنه؟ مثلا اگر کسی بخاطر ضعیفی چشم رد بشه سال بعد چشماشو عمل کنه و دوباره آزمون بده واسه ارتش

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

با سلام
عیب موجود در زمان استخدام که مانع گردیده است در صورت مرتفع شدن دیگر نمیتواند بعنوان مانع شناسایی گردد و مشکلی برای استخدام شما محسوب نمی گردد