مشاوره حقوقی رایگان - اضافه یا عوض کردن متن پس از امضا

درود بر شما عزیزان چند روز پیش همسایه مغازه آمد داخل و گفت واسه جواز کسب نیاز به یک استشهاد همسایه ها دارد. متن را خواندم و دیدم درست است و با اکراه امضا کردم وقتی میخواستم امضا کنم اصرار کرد پایین ورقه رو امضا کن که فضای زیادی برای اضافه کردن جملات وسطش بود بعدش گفت مهر هم بزن که شک کردم و نکردم و ناراحت شد و رفت از همسایه های دیگه سوال کردم گفتند نه هیچی واسه ما نیاورده که امضا کنیم و متوجه شدم بعد که آدم حقه بازی هست و من رفتم امضا رو پس بگیرم که انکار کرد موضوع رو فیلم دوربین هست که من واسش روی کاغذ امضا میکنم و کاملا محرز هست که قصد سواستفاده داره آیا میتونه متن رو عوض کنه یا اون 5یا 6خطی که تایپ کرده رو ببره وچیز دیگه ای اضافه کنه به باقیمانده برگه ....
اگر هست لطفا راه حل بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان اضافه کردن متن وجود دارد . اگر از آن بر علیه شما سو استفاده کرد تماس بگیرید تا راه حل خدمت شما ارائه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت امکان سوء‌استفاده وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است که قسمتی که قبلا نوشته را پاره کنه و مجدد یک رسیدی بنویسه و برای شما درد سر بشه می توانید فیلم دوربین مداربسته رو تو فلش بریزید و بدون اظهارنامه ارسال کنید و اگر توجه نکرد می توانید علیه وی طرح دعوی کنید.