مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از امضا

سلام از کسی طلب داشتم الان برای پس گرفتن طلبم اون شخص گفته بیا ازت امضا بگیرم بعد پولت رو میدم ایا میتونه از امضا و مشخصاتم سواستفاده کنه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نوشته ای تنظیم کنید و یک نسخه نیز شما تحویل بگیرید که اگر پرداخت نکرد شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان سوءاستفاده دور از ذهن و بعید نمی‌باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به متن تنظیمی داردامضا بابت چی ؟ رسید باید در مقابل چک تضمین بانکی و یا... اخذ گردد نه پیش از آن

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

قاعدتا شما برای باز پس گیری طلبتون باید رسید بدهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به نحوه تنظیم متن و نوشته شما دارد.
برای اطمینان می توانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و متن مورد نظر تنظیم شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
اگر سفید امضا به وی بدهید بله احتمالش هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظور رسید دریافت وجه می‌باشد که مانعی ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دوست عزیز در هر صورت برای پس دادن طلب شما باید از شما رسید بگیرد خیلی طبیعی است خیر نمی‌تواند سو استفاده کند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. یک متن به کیفیتی که میخواهید ومورد توافق طرفین باشد تهیه و سپس آنرا بعد از دریافت وجه به منزله رسید امضاکنید.