مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج حذف شده اینستاگرام

سلام. کسی در اینستا مزاحم بنده شده و توهین کرده گفتم شاکی میشم از طریق قانونی خودشون اعلام کردن ک با شماره وارد اینستا نشدن و اینکه با ایمیل بوده و ایمیل هم بدون شماره بوده ایا میتونم پیگیری کنم ...فکر کنم تازگی پیج رو پاک کردن

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام بله با طرح شکایت و ارجاع پرونده به پلیس فتا امکان پیگیری خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه دروغ گفته باشد.
به نظر ر حال اگر قصد شکایت دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت با این وجود میتوانید در دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

یک وکیل :

با سلام
سرورهای اینستا گرام در ایران نیست در صورت حذف اکانت امکان استناد به اسکرین شات نخواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا و دادسرای ناحیه 31 بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه دلیت اکانت نمودن بنظر نتیجه نخواهد داشت با این حال از طریق فتا می توانید پیگیری نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق پلیس فتا می بایست پیگیری نمایید.