مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب و روان

با عرص سلام
بنده معافیت پزشکی از نوع اختلال شخصیت مرزی دارم. و الان ترم آخر پزشکی هستم. میخوام برای مهاجرت اقدام کنم. آیا در سفارت مشکلی برام پیش میاد؟ اونجا کارت پایان خدمت رو نگاه میکنن؟ توروخدا جواب بدین.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
از شما قبل از هر گونه ورود به کشوری آزمایشات اولیه اخذ میگردد و شرایط شما بررسی می گردد این تصمیم اداره مهاجرت است که با توجه به شرایط شما چه تصمیمی اخذ نماید ، نگران نباشید در صورتی که شما تحت درمان باشید و اثبات نمایید که در حال بهبود هستید مشکلی پیش نمی آید