مشاوره حقوقی رایگان - معافیت ماده 33بند 3

سلام بنده متولد 1368هستم سال 91معافیت ماده33بند3گرفتم الان هیچ مشکلی دیگه ندارم و از طرفی می‌خوام از ایران مهاجرت کنم میخواستم بدونم واسه اقامت مشکلی واسم پیش نمیاد و این معافیت ماده 33بند 3 رو میتونم برگردونم سبز کنم معافیت پزشکی عادی.
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیتونی تغییرش بدی، اما اینکه برای اقامت مشکل پیش میاد یانه من نمی دانم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناس رسمی دادگستری در محل حضور یابد و موضوع مدارک و سایر موارد را کارشناسی نماید