مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام. خسته نباشید. من عضو رسمی آژانس نیستم و داشتم سه نفر رو دربستی میبردم که جلومو گرفتن و تو وسایل مسافرا مشروب کشف کردن یکو نیم لیتر. یکی از اونا گردن گرفت. ولی منو آزاد نکردن و باید چند روز دیگه باز برم روز دادگاه. تکلیفم چیه. لطفا بگین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دفاع کنید که هیچ شناختی از متهمین نداشتید و گذری آنها را سوار کرده داید.
در خواست استعلام از مخابرات بکنید تا واقعیت مشخص شود که هیچ ارتباطی بین شما و آنها نبوده.